Payment

E-MAIL TEMPAHAN 


Anda boleh lakarkan design dan scan design untuk diemailkan kepada kami. Sertakan sekali dengan gambar jika ada. Emailkan kepada online.printing@yahoo.com. Setelah tempahan dihantar, pihak kami akan terus menghubungi anda. Sekiranya dalam tempoh 24 jam kami tidak menghubungi anda, sila hubungi kami di talian 012-3374545.


PEMBAYARAN


Sila buat pembayaran artwork kepada kami. Tempahan tidak akan diproses sekiranya tiada transaksi.NAMA            :  NORSHILA UMAR
NO AKAUN  :  04060068152529


                                                      NAMA            :  NORSHILA UMAR
                                                      NO AKAUN  :  154101078436


Kami tidak akan memulakan proses tempahan jika pembayaran belum diterima. Salinan slip pembayaran hendaklah diemailkan kepada kami sebagai bukti pembayaran.


PROSES PERCETAKAN  


Proses percetakan akan dilakukan setelah design terakhir dipersetujui dan pelanggan telah membuat pembayaran penuh. Tempoh percetakan akan mengambil masa 3-4 hari waktu bekerja. Kos penghantaran adalah PERCUMA.

Blogger Tricks

Kami menyediakan perkhidmatan kad kahwin, name card, flyers, brochure, vouchers dan sebangainya... Boleh terus hubungi Shiela 0123374545 untuk sebarang pertanyaan atau email ke online.printing@yahoo.com...

Powered by Blogger.