About Us

MENGENAI KAMI


•• Kami adalah sebuah syarikat yang berdaftar dengan SSM di bawah nama ELITE ENIGMA walaupun kami hanya menjalankan perniagaan secara online. Kami telah bertapak selama 2 tahun di dalam bidang percetakan.

•• Kami menyediakan galeri online yang mudah dilayari, pesanan online mudah & murah. Kami juga mengekalkan kadar lama walaupun harga kertas naik beberapa kali berikutan kenaikan harga minyak, kami tidak berhenti 'memberi' hanya yang terbaik.

•• Jangan lupa terus mendekatiku di sini menerusi laman web blog.

KENAPA PILIH KAMI?                                                                                                          
Harga - Kami cuba memberikan harga yang terbaik bagi pelanggan-pelanggan kami. Kami juga akan membuat promosi dari semasa ke semasa. Anda bolehlah sentiasa melayari blog kami agar tidak terlepas dari promosi yang kami tawarkan.

Kualiti - Kami sentiasa menjaga kualiti kami. Artwork kami akan diperiksa beberapa kali untuk mengelakkan sebarang kesilapan dimana pelanggan juga diminta memeriksa draft design terlebih dahulu sebelum proses percetakan dijalankan.

Masa - Kami cuba menghasilkan artwork dan proses percetakan secepat mungkin mengikut kehendak pelanggan. Pelanggan juga boleh menjimatkan masa dengan hanya membuat tempahan secara online tanpa perlu berjumpa dengan kami. Pelanggan boleh membuat pertanyaan secara online melalui YM atau email kepada kami.

Penghantaran - Kami akan membuat penghantaran kad kepada pelanggan secara percuma (Semenanjung Sahaja).

Syarikat Berdaftar - Walaupun kami menjalankan perniagaan secara online tetapi syarikat kami telah berdaftar dengan SSM dibawah nama ELITE ENIGMA.

Blogger Tricks

Kami menyediakan perkhidmatan kad kahwin, name card, flyers, brochure, vouchers dan sebangainya... Boleh terus hubungi Shiela 0123374545 untuk sebarang pertanyaan atau email ke online.printing@yahoo.com...

Powered by Blogger.