Terms And Condition

Sebelum membuat tempahan anda bolehlah bertanya kepada kami terlebih dahulu samada melalui chatbox ataupun terus hubungi kami di 012-3374545. Kami beroperasi secara online. Walaupun kami beroperasi secara online tetapi kami merupakan syarikat yang berdaftar dengan SSM. 

Kos penghantaran adalah PERCUMA. Kami menghantar tepat mengikut masa yang telah ditetapkan. Proses percetakan kebiasaanya mengambil masa 3-4 hari, tidak termasuk proses design. 

Pembayaran hanyalah cash sahaja. Pelanggan harus membayar deposit 50% sebelum kami design tempahan anda dan pembayaran hendaklah diselesaikan lagi 50% sebelum proses percetakan dilakukan. Kami akan menghantar email dan meminta kepastian design sebelum proses percetakan dilakukan. Design boleh diubah sebanyak 2 kali.

Sila emailkan slip pembayaran jika anda membuat pembayaran melalui mesin ATM. Jika anda membuat bank transfer, anda bolehlah memberi email kami online.printing@yahoo.com. Kami akan menyemak transaksi setelah mendapat email pembayaran anda. Sila sms kan tarikh dan masa kepada kami.

Kami hanya menerima softcopy dalam format illustrator sahaja. Tiada format lain yang akan diterima melainkan dinyatakan.

Kami berhak menukar segala terma dan syarat tanpa pemberitahuan. Anda hendaklah bersetuju dengan syarat-syarat diatas sebelum membuat tempahan dengan kami. Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi kami.

Blogger Tricks

Kami menyediakan perkhidmatan kad kahwin, name card, flyers, brochure, vouchers dan sebangainya... Boleh terus hubungi Shiela 0123374545 untuk sebarang pertanyaan atau email ke online.printing@yahoo.com...

Powered by Blogger.